fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Автор: elektrotehnika

Се од електрика за вашиот дом

Кончар-МЕС

Каталог за електромотори

ABB каталози

Основни каталози ABB Производи и решенија за електроинсталации каталог Станбени инсталлации и зградна автоматизација ABB Целосен каталог за станбени инсталлации (ELSB) ABB каталог на производи за домашна употреба ABB Welcome ABB KNX каталог ABB-free@home каталог ABB flexTronics каталог Ормари, табли, кутии ABB каталог за ормари и табли за автоматизација IS2 ABB каталог за ормари и табли за автоматизација IS2, Gemini, SR2, AM2 ABB General purpose enclosures ABB ComfortLine…
Read more

Раде Кончар Каталози

Раде кончар каталог Основен каталог

Осветлување за итна евакуација

Панични светла и пиктограми OVA37066EОсветлување за итна евакуација OVA38355Панична светилка IP42 L170 OVA50325ETeleur 100Контрола за сигурносни светла OVA53120Држач за панично светло OVA50247E10 Пиктограми со стрелка на лево OVA50248E10 Пиктограми со стрелка на доле OVA50236E 10 Пиктограми со стрелка на десно OVA50237E10 Exit пиктограми OVA53129Пиктограм за панични светилки

Одводници на пренапон

A9L08102Носач на C20-350 одводници на пренапон iPRD А9L08501IPRD8r модуларен одводник на пренапон1P + N,350V A9L08601 IPRD8r модуларен одводник на пренапон3P + N,350V A9L15687IPF K 40 модуларен одводник на пренапон1P + N,340V A9L16634IPRF1 12.5r модуларен одводник на напон3P + N350V A9L40600IPRD40 модуларен одводник на напон3P + N350V

Временски релеи

15363Временско реле MINВреме на задоцнување: 1…7мНапон 230 VACНоминална струја 16АФреквенција: 50Hz CCT15232Временско реле MINs Време на задоцнување: 0,5…20м Напон 230 VACНоминална струја 16АФреквенција: 50/60Hz CCT15233Временско реле MINp Време на задоцнување: 0,5…20м Напон 230 VACНоминална струја 16АФреквенција: 50/60Hz CCT15234Временско реле MINt Време на задоцнување: 0,5…20м Напон 230 VACНоминална струја 16АФреквенција: 50/60Hz

Програмабилни временски релеи

Индуктивни временски релеи CCT15420 – IHP, 1 канал, 24ч и/или 7дБрој на комутациони операции: 56Максимало време меѓу 2 комутациони операции: 1 минута CCT15422 – IHP, 2 каналa, 24ч и/или 7дБрој на комутациони операции: 56Максимало време меѓу 2 комутациони операции: 1 минута CCT15421 – IHP+, 1 канал, 24ч и/или 7дБрој на комутациони операции: 84Максимало време меѓу…
Read more

Фотоелектрични релеи IC

IC 100 15482Задоцнување: 20s (On), 80s (Off)Број на канали: 1Напон: 230 VACФреквенција: 50/60 HzНоминална струја: 16A IC 2000 CCT15284 Задоцнување: >60sБрој на канали: 1Напон: 230 VACФреквенција: 50/60 HzНоминална струја: 16A CCT15368 Задоцнување: >60s Број на канали: 1Напон: 230 VACФреквенција: 50/60 HzНоминална струја: 16A IC 2000P+ 15483 Задоцнување: прилагодливо 20…140sБрој на канали: 1Напон: 230 VACФреквенција: 50/60…
Read more

Контактори

Едно-полни контактори A9C22011– 16A, 12 VAC, 1NO, 50HZA9C22111 – 16A, 24 VAC, 1NO, 50HZ A9C22211 – 16A, 48 VAC, 1NO, 50HZ A9C22511 – 16A, 220 VAC, 1NO, 50HZ A9C22711 – 16A, 230…240 VAC, 1NO, 50HZ A9C20531 – 25A, 22VAC, 1NO, 50HZ A9C20731 – 25A, 230…240 VAC, 1NO, 50HZ Дво-полни контактори A9C22012 – 16A, 12 VAC,…
Read more

EXTECH Каталози

Основни каталози Каталог 2019

Автоматски прекинувачи NG125N

C Крива 18610 – 10А18611 – 16А18612 – 20А18613 – 25А18614 – 32А18615 – 40А18616 – 50А18617 – 63А18618 – 80А 18621 – 10А18622 – 16А18623 – 20А18624 – 25А18625 – 32А18626 – 40А18627 – 50А18628 – 63А18629 – 80А 18632 – 10А18633 – 16А18634 – 20А18635 – 25А18636 – 32А18637 – 40А18638 – 50А18639…
Read more

Фреквентни регулатори

Едно-фазни ATV320U07M2B фреквентен регулатор 0,75kW, 200-240V, една фаза, book ATV320U07M2C фреквентен регулатор 0,75kW, 200-240V, една фаза, compact ATV320U11M2B фреквентен регулатор 1.1kW, 200-240V, една фаза, book ATV320U11M2C фреквентен регулатор 1.1kW, 200-240V, една фаза, compact Три-фазни ATV320U15N4Bфреквентен регулатор 1,5kW, 380-500V, три фази, book ATV320U15N4C фреквентен регулатор 1,5kW, 380-500V, три фази, compact ATV320U22N4Bфреквентен регулатор 2,2kW, 380-500V, три фази,…
Read more

Мерни инструменти

Мултиметри и струјни клешти ETK30 EX613 EX623 MA640 EX830 EX310 EX330 EX360 EX410A EX505 LCR200 Инфрацрвени термометри 42510A 42512 IR200 IR400 Мерачи на оддалеченост DT200 DT300 DT500 Мерачи на влага 401014 445702 445815 MO25 MO750 Тестери и детектори на напон DV25 VT30

ZELIO релеи

ZELIO временски релеи RE17RAMU – временско реле со задоцнување при вклчување, 0,1 сек – 100 часови, 24VDC – 24…240VAC, 17,5мм ширина, 1 C/O релеен излез RE17RMMU – временско реле со задоцнување при вклучување, задоцнување при исклучување, тотализатор, симетрично трепкање, хронометар, движечки пулс, излез на пулс, времетраење по затворање/отварање на контролниот контакт, 0,1 сек – 100…
Read more

Schneider electric Каталози

Основни каталози Нисконапонска дистрибутивна опрема Основен водич за Автоматизација и Контрола Digi-Cat Каталог Altira Optiline ASFORA UNICA

Индустриски контактори

LC1D09B7контактор 9А, 4kW, шпулна 24VAC LC1D09E7контактор 9А, 4kW, шпулна 48VAC LC1D09P7контактор 9А, 4kW, шпулна 230VAC LC1D09Q7контактор 9А, 4kW, шпулна 380VAC LC1D09JDконтактор 9А, 4kW, шпулна 12VDC LC1D09BDконтактор 9А, 4kW, шпулна 24VDC LC1D09EDконтактор 9А, 4kW, шпулна 48VDC LC1D09MDконтактор 9А, 4kW, шпулна 220VDC LC1D12B7 контактор 12А, 5.5kW, шпулна 24VAC LC1D12E7 контактор 12А, 5.5kW, шпулна 48VAC LC1D12P7 контактор 12А,…
Read more

Термо-магнетни прекинувачи

Серија GZ1 GZ1E02опсег на термичко исклучување 0.16-0.25А, за 3-фазен мотор GZ1E03 опсег на термичко исклучување 0.25-0.40А, за 3-фазен мотор GZ1E04опсег на термичко исклучување 0.40-0.63А, за 3-фазен мотор GZ1E05опсег на термичко исклучување 0.63-1А, за 3-фазен мотор GZ1E06опсег на термичко исклучување 1-1.6А, за 3-фазен мотор GZ1E07опсег на термичко исклучување 1.6-2.5А, за 3-фазен мотор GZ1E08 опсег на термичко…
Read more

Инвертори

ALTIVAR-212200-240V IP21 Altivar 212 инвертори, напон на напојување 200-240V, IP21 заштита, излезна фреквенција 0.5-200Hz, опсег на брзина од 1-10, тип на контрола – квадратен сооднос, векторска контрола без сензори, однос напон/фреквенција, енергетски ефикасен сооднос, 1 конфигурациски аналоген влез на струја или напон и 1 аналоген влез за напон (конфигурациски како PTC влез на сонда), 3…
Read more

SOFT стартери

ATS01N106FT – софт стартер – единица за меко пуштање за мотор 230V, моќност 0.75kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-5сек на почеток, freewheel стопирање ATS01N106FТ– софт стартер – единица за меко пуштање за мотор 230V, моќност 1.1kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-5сек на почеток, freewheel стопирање ATS01N106FT – софт стартер – единица за меко…
Read more

Крански контроли

XACA271Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 2 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10А XACA471Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 4 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10А XACA671Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 6 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10А XACA871Контролна…
Read more

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница