fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Осветлување за итна евакуација

Се од електрика за вашиот дом

Осветлување за итна евакуација

Панични светла и пиктограми

ova37066e-5600-1.jpg

OVA37066E
Осветлување за итна евакуација

OVA38355
Панична светилка IP42 L170

OVA50325E
Teleur 100
Контрола за сигурносни светла

OVA53120
Држач за панично светло

OVA50247E
10 Пиктограми со стрелка на лево

OVA50248E
10 Пиктограми со стрелка на доле

OVA50236E
10 Пиктограми со стрелка на десно

OVA50237E
10 Exit пиктограми

OVA53129
Пиктограм за панични светилки

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница