fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Сензори за контрола на притисок

Се од електрика за вашиот дом

Сензори за контрола на притисок

 • XMLGM01D21 – притисок од -1 до 0 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG001D21 – притисок од 0 до 1 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG006D21 – притисок од 0 до 6 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG010D21 – притисок од 0 до 10 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG016D21 – притисок од 0 до 16 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG025D21 – притисок од 0 до 25 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG100D21 – притисок од 0 до 100 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG250D21 – притисок од 0 до 250 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLG400D21 – притисок од 0 до 400 бари аналоген излез 4-20mA
 • XMLGM01D71 – притисок од -1 до 0 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG001D71 – притисок од 0 до 1 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG006D71 – притисок од 0 до 6 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG010D71 – притисок од 0 до 10 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG016D71 – притисок од 0 до 16 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG025D71 – притисок од 0 до 25 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG100D71 – притисок од 0 до 100 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG250D71 – притисок од 0 до 250 бари аналоген излез 0-10V
 • XMLG400D71 – притисок од 0 до 400 бари аналоген излез 0-10V

0
  0
  Твојата кошничка
  Испразни кошничкаПродавница