fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

WAGO 769

Wago Macedonia 769

769 Серија
Wago X-Com®-System Male Connectors
Машки конектори од серијата 769 со Pin растојание од 5 mm
Номинален напон 500 [ V ]
Номинална стуја 32 [ A ]
Пречници од 0.08mm2 до 4mm2 
2-полни, 3-полни, 4-полни…..15-полни конектори 
DIN 35 монтажна шина

769 Серија
Wago X-Com®-System Female Connectors
Женски конектори од серијата 769 со Pin растојание од 5 mm
Номинален напон 500 [ V ]
Номинална стуја 32 [ A ]
Пречници од 0.08mm2 до 4mm2 
2-полни, 3-полни, 4-полни…..15-полни конектори 
DIN 35 монтажна шина


0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница