fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

UNICA монтажни и украсни рамки и дозни

Монтажни рамки

MGU7.002.PGL
Пластична за 1 елемент
MGU7.103.P
Пластична рамка за 3 модули
MGU7.104.P
Пластична рамка за 4 модули
MGU7.103
Метална рамка за 3 модули
MGU7.104
Метална рамка за 4 модули
MGU7.106
Метална рамка за 6 модули

Украсни рамки

MGU6.002.18
Маска за 2 модули
MGU4.103.18
Маска за 3 модули
MGU4.104.18
Маска за 4 модули
MGU4.106.18
Маска за 6 модули

Дозни

IMT35100
Дозна за во ѕид
IMT35150
Дозна за во гипс картон
MGU8.603
дозна за 3 модули
MGU8.604
Дозна за 4 модули
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница