fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

WAGO 221

Брошури:  WAGO Конектори за проводници

ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ :

221-412

Wago Macedonia 221-412

• 0.14…4 mm2 лиснаст проводник
• 0.2…4 mm2 тврд проводник
• Номинален напон 600V
• Номинална струја 20А

Начин на употреба:

Wago Macedonia

1. Се отстранува изолацијата

Wago Macedonia

2.Се подига портокаловиот палец

Wago Macedonia

3. Се затвора портокаловиот палец и се вметнува проводникот

Примена:

Во разводни кутии

Wago Macedonia

Со специјален адаптер на дин шина

Wago Macedonia

При монтажа на осветлувачки тела

Wago Macedonia

 

10 коментари

Comments are closed.

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница