fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Контакт

E-mail:
prodazba@compunet.com.mk
info@compunet.com.mk

Телефонски броеви (мобилни):
+389 78 279 657
+389 75 403 733
+389 75 446 395
+389 76 468 017
+389 78 238 496
+389 75 534 141

Телефонски броеви (фиксни):
+389 2 5211 200
+389 2 2461 108

 

 

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница