fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Временски релеи

15363
Временско реле MIN
Време на задоцнување: 1…7м
Напон 230 VAC
Номинална струја 16А
Фреквенција: 50Hz

CCT15232
Временско реле MINs
Време на задоцнување: 0,5…20м
Напон 230 VAC
Номинална струја 16А
Фреквенција: 50/60Hz

CCT15233
Временско реле MINp
Време на задоцнување: 0,5…20м
Напон 230 VAC
Номинална струја 16А
Фреквенција: 50/60Hz

CCT15234
Временско реле MINt
Време на задоцнување: 0,5…20м
Напон 230 VAC
Номинална струја 16А
Фреквенција: 50/60Hz

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница