fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Обележувачи на проводници

Брошури: WAGO Обележувачи

Црни навлаки за обележувачи со маркери

211-112/3/4/5

Wago obelezuvaci macedonia
Црни навлаки за проводници со пресек:
-0.25-1.5мм2
-0.5-4мм2
-2.5-6мм2
-10-25мм2
Должина 12мм

211-122/3/4/5

Wago obelezuvaci macedonia
Црни навлаки за проводници со пресек:
-0.25-1.5мм2
-0.5-4мм2
-2.5-6мм2
-10-25мм2
Должина 23мм

211-129

Wago obelezuvaci macedonia
Црни навлаки за маркирање на проводници со стеги, со пресек поголем од 10мм, должина 23мм

211-111 / 211-121

Wago obelezuvaci macedonia
Маркер за црни навлаки за проводници12мм


Маркер за црни навлаки за проводници 23мм

Провидни навлаки за обележувачи со маркери

211-812

 211-812 Wago Macedonia
Провидни навлаки за маркирање на проводници со пресек 1,4 – 5мм, должина 12мм.

211-813

 211-813 Wago Macedonia
Провидни навлаки за маркирање на проводници со пресек 5 – 11мм, должина 12мм.

211-823

 211-823 Wago Macedonia
Провидни навлаки за маркирање на проводници со пресек 1,4 – 5мм, должина 23мм.

211-824

 211-824 Wago Macedonia
Провидни навлаки за маркирање на проводници со пресек 5 – 11мм, должина 23мм.

211-829

 211-829 Wago Macedonia
Навлаки за маркирање на кабли со стеги, должина 23мм

211-811

 211-811 Wago Macedonia
Маркер за провидни навлаки од 12мм

211-821

 211-821 Wago Macedonia
Маркер за провидни навлаки од 23мм
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница