fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Напојувања 787

Се од електрика за вашиот дом

Напојувања 787

Wago napojuvanja

Брошури: EPSITRON Напојувања


Wago Macedonia

Стабилизирано напојување 12VDC – 2А / 4А / 6.5А EPSITRON Compact Power, заштита од отворена/кратка врска, ЛЕД индикација, DIN35 монтажа.
787-1001 / 787-1011 / 787-1021


Стабилизирано напојување 24VDC – 1.3А / 2.3А / 4А EPSITRON Compact Power, заштита од отворена/кратка врска, ЛЕД индикација, DIN35 монтажа.
787-1002 / 787-1012 / 787-1022


Wago Macedonia

Стабилизирано напојување 24VDC – 1.25А / 2.5А / 5А / 10A EPSITRON ECO Power, DIN35 монтажа.
787-1702 – 1,25A
787-1712 – 2.5A
787-1722 – 5A
787-1732 – 10A


Wago Macedonia

Стабилизирано напојување 24VDC – 2.5А / 5А / 10A / 20A / 40A EPSITRON ECO Power,
заштита од отворена/кратка врска, ЛЕД индикација, DIN35 монтажа.
787-712 – 2.5A
787-722 – 5A
787-732 – 10A
787-734 – 20A
787-736 – 40A


Wago Macedonia

Switching стабилизирано напојување, 12VDC – 2А / 4А / 8А, EPISTRON Classic Power, заштита од отворена/кратка врска, ЛЕД индикација, DIN35 монтажа.


Switching стабилизирано напојување, 24VDC – 1.3А / 2.5А / 5А / 10А, EPISTRON Classic Power, заштита од отворена/кратка врска, ЛЕД индикација, DIN35 монтажа.

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница