fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Обележување

Налепници за означување

Брошури: WAGO Обележувачи Самолепливи етикети Самолепливи континуирани етикети :210-831 – 2,3мм / 9 во колона210-832 – 3,0мм / 9 во колона210-833 – 6,0мм / 5 во колона210-834 – 5,0мм / 5 во колона

Принтери и рибони

Брошури: SMART Thermal Transfer Printer SmartPrinter 258-5000 Принтер со термички трансфер. Паметен принтер за целосно обележување на контролниот кабинет; 300 dpi.

Обележувачи на редни клеми

Брошури: WAGO Обележувачи Обележувачи од ролна за печатење 2009-110 2009-113/4/5 2009-145 Веќе испечатени маркери серија 793 За единечни клеми За дво-редни клеми За триредни клеми Број на маркери со бројки по редослед:1-10, 11-20, 21-30, 31-40 …. 91-100 по 101-50, 51-100 по 501-100 по 10

Обележувачи на проводници

Брошури: WAGO Обележувачи Црни навлаки за обележувачи со маркери 211-112/3/4/5 211-122/3/4/5 211-129 211-111 / 211-121 Провидни навлаки за обележувачи со маркери 211-812 211-813 211-823 211-824 211-829 211-811 211-821

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница