fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Asfora декоративни рамки

EPH5800221
Декоративни рамки, 2 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, бела боја
EPH5800223
Декоративни рамки, 2 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, крем боја
EPH5800321
Декоративни рамки, 3 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, бела боја
EPH5800323
Декоративни рамки, 3 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, крем боја
EPH5800421
Декоративни рамки, 4 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, бела боја
EPH5800423
Декоративни рамки, 4 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, крем боја
EPH5800521
Декоративни рамки, 5 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, бела боја
EPH5800523
Декоративни рамки, 5 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, крем боја
EPH5800621
Декоративни рамки, 6 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, бела боја
EPH5800623
Декоративни рамки, 6 отвора хоризонтално, степен на заштита IP20, крем боја

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница