fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Инсталационо дистрибутивна опрема

Одводници на пренапон

A9L08102Носач на C20-350 одводници на пренапон iPRD А9L08501IPRD8r модуларен одводник на пренапон1P + N,350V A9L08601 IPRD8r модуларен одводник на пренапон3P + N,350V A9L15687IPF K 40 модуларен одводник на пренапон1P + N,340V A9L16634IPRF1 12.5r модуларен одводник на напон3P + N350V A9L40600IPRD40 модуларен одводник на напон3P + N350V

Автоматски прекинувачи NG125N

C Крива 18610 – 10А18611 – 16А18612 – 20А18613 – 25А18614 – 32А18615 – 40А18616 – 50А18617 – 63А18618 – 80А 18621 – 10А18622 – 16А18623 – 20А18624 – 25А18625 – 32А18626 – 40А18627 – 50А18628 – 63А18629 – 80А 18632 – 10А18633 – 16А18634 – 20А18635 – 25А18636 – 32А18637 – 40А18638 – 50А18639…
Read more

Спратни табли

Спратни табли – непровидни Спратни табли – провидни Pragma – надградни спратни табли PRA2011313 модули во ред1 ред13 модули PRA2011818 модули во ред 1 ред18 модули PRA2012424 модули во ред1 ред24 модули Провидна вратаPRA15113 (13)PRA15118 (18)PRA15124 (24) Непровидна вратаPRA16113 (13)PRA16118 (18)PRA16124 (24) PRA2021313 модули во ред2 реда26 модули PRA2021818 модули во ред2 реда36 модули PRA2022424…
Read more

Диференцијална заштита

Диференцијална заштита, 3kA, 2P-16792 – 25A, 300mA-16793 – 40A, 30mA -16795 – 40A, 300mA 16812 – Диференцијална заштита, 3kA, 4P, 40A, 300mA Диференцијална заштита, 6kA, 2P-11024 – 25A, 30mA-11025 – 40A, 30mA-16791 – 63A, 30mA-16798 – 63A, 300mA Диференцијална заштита, 6kA, 4P-11028 – 25A, 30mA-16833 – 25A, 300mA-11029 – 40A, 30mA-11030 – 40A, 300mA-16794 –…
Read more

Автоматски прекинувачи

Автоматските прекинувачи на Шнајдер Електрик iK60N и E60N+ ги комбинираат следниве функции:-Заштита на струјните кругови од куса врска-Заштита на струните кругови од преоптоварување-Разделување, отворање и затворање Крива B – iK60N Автоматски прекинувач, 1P, крива B, Acti9 K60N–A9K01106 – 6A–A9K01110 – 10A –A9K01116 – 16A –A9K01120 – 20A–A9K01125 – 25A–A9K01132 – 32A–A9K01140 – 40A–A9K01150 – 50A–A9K01150…
Read more

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница