fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

WINSTA

Се од електрика за вашиот дом

WINSTA

Брошури: WINSTA Приклучоци

WINSTA MINI 890

890-202/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полен, женски приклучок без куќиште

890-212/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полен, машки приклучок без куќиште

890-502/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полно куќиште

890-702/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полен, женски приклучок за лесно приклучување

890-712/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полен, машки приклучок за лесно приклучување

WINSTA MIDI 770

770-202/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полен, женски приклучок без куќиште

770-212/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полен, машки приклучок без куќиште

770-502/3/4/5

Winsta Wago Macedonia
2/3/4/5 полно куќиште

770-703/4/5

Winsta Wago Macedonia
3/4/5 полен, женски приклучок за лесно приклучување

770-713/4/5

Winsta Wago Macedonia
3/4/5 полен, машки приклучок за лесно приклучување
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница