fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

UNICA прекинувачи и тастери

Се од електрика за вашиот дом

UNICA прекинувачи и тастери

Прекинувачи

MGU3.201.18
Еднонасочен прекинувач, 2 модули, бела боја
MGU3.203.18
Наизменичен прекинувач, 2 модули, бела боја
MGU3.205.18
Вкрстен прекинувач, 2 модули, бела боја
MGU3.201.18S
Еднонасочен прекинувач, 2 модули, црвена сигнализација, бела боја

MGU3.101.18
Еднонасочен прекинувач, 1 модул, бела боја
MGU3.103.18
Наизменичен прекинувач, 1 модул, бела боја
MGU3.105.18
Вкрстен прекинувач, 1 модул, бела боја
MGU3.101.18S
Еднонасочен прекинувач, 1 модул, црвена сигнализација, бела боја
MGU3.211.18
Сериски прекинувач, 2 модули, бела боја
MGU3.208.18
Механизам за ролетни, 2 модули
MGU3.511.18
Димер, 2 модули
MGU3.559.18
Димер, 1 модул

Тастери

MGU3.206.18
Тастер, 2 модули
MGU3.106.18
Тастер, 1 модул
MGU3.206.18C
Тастер со симбол ѕвонче, 2 модули
MGU3.106.18C
Тастер со симбол ѕвонче, 1 модул
MGU3.206.18N
Тастер со симбол ѕвонче, 2 модул, сина сигнализација
MGU3.106.18N
Тастер со симбол ѕвонче, 1 модул, сина сигнализација
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница