fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Редни Клеми

Се од електрика за вашиот дом

Редни клеми 285 (од 35-185мм2)

Брошури: WAGO Редни клеми 285 Високострујни клеми 6-35мм2 285-135 Редна клема за проводник до 35мм2, 2 контакти, сива бојаНоминален напон 1000VНоминална струја 125А 285-134 Редна клема за проводник до 35мм2, 2 контакти, сина бојаНоминален напон 1000VНоминална струја 125А 285-137 Редна клема за проводник до 35мм2, 2 контакти, жолто-зелена боја (заземјување)Номинален напон 1000VНоминална струја 125А Високострујни…
Read more

Редни клеми TOPJOBS (од 1-16мм2)

Брошури: TOPJOBS Редни клеми Серија 2000 до 1мм2 2000-1201 Редна клема за проводник до 1мм2,2 контакти, сива бојаНоминален напон 800VНоминална струја 13,5АДимензии: 48,5×33мм(WxD) 2000-1204 Редна клема за проводник до 1мм2,2 контакти, сина бојаНоминален напон 800VНоминална струја 13,5АДимензии: 48,5×33мм(WxD) 2000-1207 Редна клема за проводник до 1мм2,2 контакти, жолто-зелена бојаНоминален напон 800VНоминална струја 13,5АДимензии:48,5×33мм(WxD) 2000-1292 Краен капак…
Read more

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница