fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

WAGO

Се од електрика за вашиот дом

WAGO Makedonija Macedonia MK Македонија

WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG е една од најголемите германски компании во областа на производство на продукти за електротехника, електроника, автоматика, индустриска автоматизација и автоматизација на домови и објекти.

WAGO има повеќе од 50 годишно искуство и познавања од областа на развојот, производството и пазарот на иновативни компоненти за индустријата, инженерството и автоматизацијата во домови и објекти. WAGO е лидер не само во областа на технологијата на пружините клеми туку и со уште многу пронајдоци има воведено стандарди во индустријата. WAGO е синоним на квалитет, надежност и иновативност.

Во моментот WAGO има повеќе од 5000 вработени низ целиот свет. Освен можностите за производство во Германија, фирмата има производство и во Швајцарија, Полска, Индија, Кина и САД. Од јуни 2006 WAGO има две основни бизнис единици: електрични конектори и автоматизација

Производи:

 • Конектори за проводници
 • Редни клеми
 • Релеи
 • WINSTA
 • Напојувања
 • Маркери и обележувачи
 • PLC

Каталози:
1.
Rail-Mounted Terminal Block Systems
2.
PCB Terminal Blocks and Connectors
3.
Automation Technology
4.
WAGO Electronic Interface
5.
Pluggable Connection System WINSTA®
6.
Marking
7.
PSF – Product Shortform

0
  0
  Твојата кошничка
  Испразни кошничкаПродавница