fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Диференцијална заштита


Диференцијална заштита, 3kA, 2P
-16792 – 25A, 300mA
-16793 – 40A, 30mA
-16795 – 40A, 300mA16812 – Диференцијална заштита, 3kA, 4P, 40A, 300mAДиференцијална заштита, 6kA, 2P
-11024 – 25A, 30mA
-11025 – 40A, 30mA
-16791 – 63A, 30mA
-16798 – 63A, 300mAДиференцијална заштита, 6kA, 4P
-11028 – 25A, 30mA
-16833 – 25A, 300mA
-11029 – 40A, 30mA
-11030 – 40A, 300mA
-16794 – 63A, 30mA
-16796 – 63A, 300mA

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница