ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Политики на приватност

Се од електрика за вашиот дом

Податоците кои се внесуваат на нашиот сајт се користат исклучиво за процесирање на нарачката и нејзина испорака. Собраните податоци нема да се користат за друга цел ниту пак да се споделуваат со трети лица. Податоците кои се потреби за процесирање на нарачката се:

 • Име
 • Презиме
 • Име на компанија (опционално)
 • Улица
 • Град
 • Телефон

Овие податоци се достапни само за вработените во Компјунет инженеринг, кои со големо внимание ќе постапуваат со овие податоци и истите се одговорни за почитување на правилата за заштита на приватноста на корисниците.

Контролор за приватност:
Компјунет Инженеринг
ул. Рударска 2/8 М. Каменица
тел. 075/446395
info@compunet.com.mk

Трансфер на лични податоци во трети земји не се врши.
Рокот на чување на личните податоци е 3 (три) месеци.
Физичките лица ги имаат сите права во однос на законот за заштита на лични податоци.
Физичко лице има право да побара бришење на личните податоци со праќање на името и презимето и адресата на емаил info@compunet.com.mk или на телефон 075/446395.

Google Analiytics и Instagram не се користат.
На facebook страната на компанијата не се користат лични податоци.


Оваа политика на приватност стапува на сила од Јули 2019 година.
Промените во политиката на приватност ќе бидат јавно објавени на интернет странатa www.elektrotehnika.mk најмалку 10 дена пред да стапат во сила.

0
  0
  Твојата кошничка
  Испразни кошничкаПродавница