fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Обележувачи на редни клеми

Се од електрика за вашиот дом

Обележувачи на редни клеми

Брошури: WAGO Обележувачи

Обележувачи од ролна за печатење

2009-110

Обележувачи за TOPJOBS редни клеми и серија 285,
ширина 11мм

2009-113/4/5

WMB Inline обележувачи за редни клеми, ширина 3.5 / 4 / 5мм

2009-145

Mini-WSB Inline обележувачи за редни клеми, растегливи, ширина 5-5.2мм

Веќе испечатени маркери серија 793

За единечни клеми

Обележувачи со
редоследно и повторливо испечатени броеви, хоризонтално или вертикално бележење

За дво-редни клеми

Обележувачи со редоследно
и повторливо испечатени броеви, хоризонтално или вертикално бележење

За триредни клеми

Обележувачи со редоследно
и повторливо испечатени броеви, хоризонтално или вертикално бележење

Број на маркери со бројки по редослед:
1-10, 11-20, 21-30, 31-40 …. 91-100 по 10
1-50, 51-100 по 50
1-100 по 10

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница