fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Автоматски прекинувачи NG125N

C Крива

NG125 1P

18610 – 10А
18611 – 16А
18612 – 20А
18613 – 25А
18614 – 32А
18615 – 40А
18616 – 50А
18617 – 63А
18618 – 80А

NG125 2P

18621 – 10А
18622 – 16А
18623 – 20А
18624 – 25А
18625 – 32А
18626 – 40А
18627 – 50А
18628 – 63А
18629 – 80А

NG125 3P

18632 – 10А
18633 – 16А
18634 – 20А
18635 – 25А
18636 – 32А
18637 – 40А
18638 – 50А
18639 – 63А
18640 – 80А
18642 – 100А
18644 – 125А

NG125 4P

18649 – 10А
18650 – 16А
18651 – 20А
18652 – 25А
18653 – 32А
18654 – 40А
18655 – 50А
18656 – 63А
18658 – 80А
18660 – 100А
18662 – 125А

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница