fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Крански контроли


XACA271
Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 2 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10АXACA471
Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 4 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10АXACA671
Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 6 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10АXACA871
Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 8 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10АXACA201
Контролна станица XACA “Pistol grip” за контрола на мотори со една брзина, 2 тастери – механичка блокада, 10АXACA207
Контролна станица XACA “Pistol grip” за контрола на мотори со две брзина, 2 тастери – механичка блокада, 10А


Со копче за итно стопирање
XACA2714
Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 2 тастери – механичка блокада помеѓу парови, итно стопирање, 10А
XACA4714
Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 4 тастери – механичка блокада помеѓу парови, итно стопирање, 10А
XACA6714
Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 6 тастери – механичка блокада помеѓу парови, итно стопирање, 10А
XACA2074
Контролна станица XACA “Pistol grip” за контрола на мотори со две брзина, 2 тастери – механичка блокада, итно стопирање, 10А


0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница