fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
ПРОИЗВОДИ

Продуктите кои ги нудиме се од високо реномирани производители:
WAGO
ABB
MDT

ПРОДАВНИЦА

Посетете ја нашата online продавница и одберете ги соодветните продукти за Вас по најповолни цени.

 
ЗА КОМПАНИИ

Доколку сте компанија можете да се регистрирате на нашиот систем за онлајн понуди и нрачки и добијте дополнителни попусти на нашите производи

За нас

Фирмата Компјунет Инженеринг започна со работа во 1999 година. Во изминатиот период фирмата значително ја зголеми дејноста преку зголемување на палетата на производи и услуги од областа на Информационата технологија, Телекомуникациите, Автоматиката, Хидрауликата и Електротехника. Преку следење и проучување на најновите технолошки достигнувања настојување да обезбедиме ефикасна Информациона и Телекомуникациска подршка за нашите клиенти. Компјунет Инженеринг е генерален дистрибутер за ВАГО (WAGO) и МДТ (MDT technologies) во Македонија (Macedonia).

Наш каталог со производи
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница