fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

За компании

Оваа опција е достапна само за компании за постоечки и нови клиенти.
Преку активирање на оваа опција добивате пристап до онлајн апликација за изработка на понуди и нарачки на производите од:
Schneider Electric, WAGO и ABB, исотака при секоја нарачка направена преку онлајн апликацијата добивате дополнителни попусти до 15%.

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница