fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

UNICA утичници

Се од електрика за вашиот дом

UNICA утичници

MGU3.036.18
Штекер обичен, 2 модули
MGU3.037.18
Штекер, 2 модули, детска заштита
MGU3.037.18TA
Штекер, 2 модули, бел капак

MGU3.411.18
RJ45 категорија 5, 2 модули
MGU3.410.18
категорија 5, 1 модули
MGU3.468.18
ТВ приклучот, 1 модул
MGU3.492.18
RJ11 телефонски приклучок 2 модула
MGU3.490.18
RJ11 телефонски приклучок 1 модул
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница