fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Се од електрика за вашиот дом

Оваа страна е водич низ производите за комплетна набавка на електрика потребна во Вашиот дом.

-Доколку наведениот производот е единечен, можете веднаш да купите еден производ од тој вид со притискање на копчето “КУПИ”. За да купите поголема количина можете да го отворите во нов прозорец и да ја наведете потребната количина.
-Доколу производот содржи подвидови (на пр. боја, редови, димензии…) со притискање на копчето “КУПИ” влегувате во страната на производот, одберете варијација и внесете сакана количина.
-За да се вратите назад на оваа страна притиснете на копчето “Се од електрика за Вашиот дом” кое можете да го најдете на сите продукти под копчето “КУПИ”

Листа на производи потребни за комплетна електроинсталација:

Ребрасти црева

КАБЛИ

Разводни табли

Easy 9 – разводни табли

Pragma – разводни табли

MiniPragma – разводни табли

Дозни

Конектори за проводници

Конектори за проводници 221

Конектори за проводници 222

Конектори за проводници 2273

Конектори за проводници 773

Конектори за проводници 224

Автоматски прекинувачи

Диференцијални заштити

Галантерија Asfora (единечна)

Галантерија Unica (модуларна)

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница