fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Автоматизација и контрола

ZELIO релеи

ZELIO временски релеи RE17RAMU – временско реле со задоцнување при вклчување, 0,1 сек – 100 часови, 24VDC – 24…240VAC, 17,5мм ширина, 1 C/O релеен излез RE17RMMU – временско реле со задоцнување при вклучување, задоцнување при исклучување, тотализатор, симетрично трепкање, хронометар, движечки пулс, излез на пулс, времетраење по затворање/отварање на контролниот контакт, 0,1 сек – 100…
Read more

Индустриски контактори

LC1D09B7контактор 9А, 4kW, шпулна 24VAC LC1D09E7контактор 9А, 4kW, шпулна 48VAC LC1D09P7контактор 9А, 4kW, шпулна 230VAC LC1D09Q7контактор 9А, 4kW, шпулна 380VAC LC1D09JDконтактор 9А, 4kW, шпулна 12VDC LC1D09BDконтактор 9А, 4kW, шпулна 24VDC LC1D09EDконтактор 9А, 4kW, шпулна 48VDC LC1D09MDконтактор 9А, 4kW, шпулна 220VDC LC1D12B7 контактор 12А, 5.5kW, шпулна 24VAC LC1D12E7 контактор 12А, 5.5kW, шпулна 48VAC LC1D12P7 контактор 12А,…
Read more

Термо-магнетни прекинувачи

Серија GZ1 GZ1E02опсег на термичко исклучување 0.16-0.25А, за 3-фазен мотор GZ1E03 опсег на термичко исклучување 0.25-0.40А, за 3-фазен мотор GZ1E04опсег на термичко исклучување 0.40-0.63А, за 3-фазен мотор GZ1E05опсег на термичко исклучување 0.63-1А, за 3-фазен мотор GZ1E06опсег на термичко исклучување 1-1.6А, за 3-фазен мотор GZ1E07опсег на термичко исклучување 1.6-2.5А, за 3-фазен мотор GZ1E08 опсег на термичко…
Read more

Инвертори

ALTIVAR-212200-240V IP21 Altivar 212 инвертори, напон на напојување 200-240V, IP21 заштита, излезна фреквенција 0.5-200Hz, опсег на брзина од 1-10, тип на контрола – квадратен сооднос, векторска контрола без сензори, однос напон/фреквенција, енергетски ефикасен сооднос, 1 конфигурациски аналоген влез на струја или напон и 1 аналоген влез за напон (конфигурациски како PTC влез на сонда), 3…
Read more

Крански контроли

XACA271Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 2 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10А XACA471Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 4 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10А XACA671Контролна станица XACA за контрола на мотори со една брзина, 6 тастери – механичка блокада помеѓу парови 10А XACA871Контролна…
Read more

Светлосни туби

XVC4B1K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф40мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена боја XVC6B1K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф60мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена боја XVC1B1K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф100мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена боја XVC4B2K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф40мм, монтажа…
Read more

Тастери, прекинувачи и сигнални светилки

Тастери со LED Тастери Сигнални светилки Прекинувачи Метални куќишта

Енкодери

XCC1406PR01R– инкрементален енкодер, Ф40мм дијаметар на сместување, Ф6 цврста оска, резолуција 100, 5V, RS422, кабел 2м, max 9000rpm, max 100kHz XCC1406PR03R – инкрементален енкодер, Ф40мм дијаметар на сместување, Ф6 цврста оска, резолуција 360, 5V, RS422, кабел 2м, max 9000rpm, max 100kHz XCC1406PR05R – инкрементален енкодер, Ф40мм дијаметар на сместување, Ф6 цврста оска, резолуција 500, 5V,…
Read more

Фотоелектрични сензори

Фотоелектрични сензори во метално куќиште XUB5BPANL2 – дифузен фото-електричен сензор, М18, детекција 0.6м, PNP, NO, кабел 2м XUB5BNANL2 – дифузен фото-електричен сензор, М18, детекција 0.6м, NPN, NO, кабел 2м XUB5BPBNL2 – дифузен фото-електричен сензор, М18, детекција 0.6м, PNP, NC, кабел 2м XUB5BNBNL2 – дифузен фото-електричен сензор, М18, детекција 0.6м, NPN, NC, кабел 2м XUB9BPANL2 –…
Read more

Капацитативни сензори

М12 вградна монтажа XT112S1PAL2Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм PNP, NO, кабел 2м, вградна монтажа XT112S1NAL2Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм NPN, NO, кабел 2м, вградна монтажа XT112S1PCL2Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм PNP, NO + NC, кабел 2м, вградна монтажа XT112S1PCM12Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм PNP, NO + NC,…
Read more

Индуктивни сензори

Цилиндрични индуктивни сензори во метално куќиште XS508B1PAL2 – индуктивен сензор М8 х 33мм, детекција 1.5мм, PNP, NO XS508B1PBL2 – индуктивен сензор М8 х 33мм, детекција 1.5мм, PNP, NC XS508B1NAL2 – индуктивен сензор М8 х 33мм, детекција 1.5мм, NPN, NO XS508B1NBL2 – индуктивен сензор М8 х 33мм, детекција 1.5мм, NPN, NC XS508B1PAM8 – индуктивен сензор М8…
Read more

Сензори за контрола на притисок

XMLGM01D21 – притисок од -1 до 0 бари аналоген излез 4-20mA XMLG001D21 – притисок од 0 до 1 бари аналоген излез 4-20mA XMLG006D21 – притисок од 0 до 6 бари аналоген излез 4-20mA XMLG010D21 – притисок од 0 до 10 бари аналоген излез 4-20mA XMLG016D21 – притисок од 0 до 16 бари аналоген излез 4-20mA…
Read more

Гранични прекинувачи

Минијатурни XCKT со 2-полен NO+NC брз контакт во пластично куќиште и два одредени влеза за ISO M16 x 1.5 кабловски уводници Минијатурни XCKT со 2-полен NO+NC брз контакт во метално куќиште Минијатурни XCKT со 2-полен NO+NC брз контакт во метално куќиште и еде одреден влез са ISO M20x1.5 кабловски уводник

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница