fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Светлосни туби


XVC4B1K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф40мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена боја


XVC6B1K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф60мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена боја


XVC1B1K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф100мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена бојаXVC4B2K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф40мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена и портокалова боја


XVC6B2K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф60мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена и портокалова боја


XVC1B2K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф100мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена и портокалова бојаXVC4B3K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф40мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова и зелена боја


XVC6B3K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф60мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова и зелена боја


XVC1B3K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф100мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова и зелена бојаXVC4B4K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф40мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова, зелена и сина боја


XVC6B4K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф60мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова, зелена и сина боја


XVC1B4K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф100мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова, зелена и сина бојаXVC4B5K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф40мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова, зелена, сина и проѕирна боја


XVC6B5K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф60мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова, зелена, сина и проѕирна боја


XVC1B5K монолитна LED светлосна туба со постојано светло, Ф100мм, монтажа на основа, 24VAC/DC, црвена, портокалова, зелена, сина и проѕирна боја


0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница