fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Капацитативни сензори

М12 вградна монтажа


XT112S1PAL2
Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм PNP, NO, кабел 2м, вградна монтажа

XT112S1NAL2
Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм NPN, NO, кабел 2м, вградна монтажа

XT112S1PCL2
Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм PNP, NO + NC, кабел 2м, вградна монтажа

XT112S1PCM12Капацитативен сензор М12 х 70мм, детекција 2мм PNP, NO + NC, M12, вградна монтажа


М18 вградна монтажа


XT118B1PAL2
Капацитативен сензор М18 х 80мм, детекција 5мм PNP, NO, кабел 2м, вградна монтажа

XT118B1NAL2
Капацитативен сензор М18 х 80мм, детекција 5мм NPN, NO, кабел 2м, вградна монтажа

XT118B1PCL2
Капацитативен сензор М18 х 80мм, детекција 5мм PNP, NO + NC, кабел 2м, вградна монтажа

XT118B1PCM12
Капацитативен сензор М18 х 80мм, детекција 5мм PNP, NO + NC, M12, вградна монтажа


M18 надградна монтажа


XT218A1PAL2
Капацитативен сензор М18 х 80мм, детекција 8мм PNP, NO, кабел 2м, надградна монтажа

XT218A1NAL2
Капацитативен сензор М18 х 80мм, детекција 8мм NPN, NO, кабел 2м, надградна монтажа

XT218A1PCM12
Капацитативен сензор М18 х 80мм, детекција 8мм PNP, NO + NC, M12, надградна монтажа


M30 вградна монтажа


XT130B1PAL2
Капацитативен сензор М30 х 80мм, детекција 10мм PNP, NO, кабел 2м, вградна монтажа

XT130B1NAL
Капацитативен сензор М30 х 80мм, детекција 10мм NPN, NO, кабел 2м, вградна монтажа

XT130B1PCL
Капацитативен сензор М30 х 80мм, детекција 10мм PNP, NO + NC, кабел 2м, вградна монтажа

XT130B1PCM12
Капацитативен сензор М30 х 80мм, детекција 10мм PNP, NO + NC, M12, вградна монтажа


M30 надградна монтажа


XT230A1PAL2
Капацитативен сензор М30 х 80мм, детекција 15мм PNP, NO, кабел 2м, надградна монтажа

XT230A1NAL2
Капацитативен сензор М30 х 80мм, детекција 15мм NPN, NO, кабел 2м, надградна монтажа

XT230A1PCM12
Капацитативен сензор М30 х 80мм, детекција 15мм PNP, NO + NC, M12, надградна монтажа


0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница