fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Налепници за означување

Брошури: WAGO Обележувачи

Самолепливи етикети

210-808
Самолепливи етикети со димензии 9.5 х 25мм

210-810
Самолепливи етикети со димензии 35 х 5мм

249-119
Висински прилагодлив држач за етикети

210-803/4
Описни налепници, бели и сребрени со димензии:
99 х 44мм
210-805/6/7
Бели и жолти етикети со димензии:
6 x 15мм
9 х 15мм
8 х 20мм
210-850/2/4/5/6
Push-Button самолеплива етикета со димензии:
26.5 х 18
27 х 19
28 х 28

Самолепливи континуирани етикети :
210-831 – 2,3мм / 9 во колона
210-832 – 3,0мм / 9 во колона
210-833 – 6,0мм / 5 во колона
210-834 – 5,0мм / 5 во колона

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница