fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Asfora прекинувачи и тастери

Прекинувачи

EPH0100321
Еднополен еднонасочен прекинувач, со навртување, степен на заштита IP20, струја-10АХ, бела боја
EPH0100323
Еднополен еднонасочен прекинувач, со навртување, степен на заштита IP20 , струја-10АХ, крем боја
EPH0100121 /
EPH0100221

Еднополен еднонасочен прекинувач, степен на заштита IP20 /
IP44 , струја-10АХ, бела боја
EPH0100123 /
EPH0100221

Еднополен еднонасочен прекинувач, степен на заштита IP20 /
IP44 , струја-10АХ, крем боја
EPH0200121
Двополен прекинувач, степен на заштита IP20, струја-10АХ, бела боја
EPH0200123
Двополен прекинувач, степен на заштита IP20, струја-10АХ, крем боја
EPH0300121
Еднополен двоен (сериски) прекинувач, степен на заштита IP20, струја-10AX, бела боја
EPH0300123
Еднополен двоен (сериски) прекинувач, степен на заштита IP20, струја-10AX , крем боја
EPH0400121
Еднополен наизменичен прекинувач, степен на заштита IP20, струја-10AX, бела боја
EPH0400123
Еднополен наизменичен прекинувач, степен на заштита IP20, струја-10AX, крем боја
EPH0500121
Еднополен вкрстен прекинувач, струја-10AX, бела боја
EPH0500123
Еднополен вкрстен прекинувач, струја-10AX, крем боја

Тастери

EPH0800121
Еднополен тастер со пиктограм ѕвонче, струја 10A, бела боја
EPH0800121
Еднополен тастер со пиктограм ѕвонче, струја 10A, крем боја
EPH0900121
Еднополен тастер со пиктограм светло, струја 10А, бела боја
EPH0900123
Еднополен тастер со пиктограм светло, струја 10А, крем боја
EPH1700121
Еднополен тастер со светилка за лоцирање и и пиктограм ѕвонче, степен назаштита IP20, бела боја
EPH1700123
Еднополен тастер со светилка за лоцирање и и пиктограм ѕвонче, степен назаштита IP20, крем боја
EPH1800123
Еднополен тастер со светилка за лоцирање и и пиктограм светло, степен назаштита IP20, бела боја
EPH1800123
Еднополен тастер со светилка за лоцирање и и пиктограм светло, степен назаштита IP20, крем боја

EPH1900321
Еднополен тастер со светилка за лоцирање и пиктограм, со навртување, степен на заштита IP20, струја-10АХ, бела боја
EPH1900323
Еднополен тастер со светилка за лоцирање и пиктограм, со навртување, степен на заштита IP20, струја-10АХ, бела боја

10 коментари

Comments are closed.

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница