fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Автоматски прекинувачи

Автоматските прекинувачи на Шнајдер Електрик iK60N и E60N+ ги комбинираат следниве функции:
-Заштита на струјните кругови од куса врска
-Заштита на струните кругови од преоптоварување
-Разделување, отворање и затворање

Крива B – iK60N

Автоматски прекинувач, 1P, крива B, Acti9 K60N
A9K01106 – 6A
A9K01110 – 10A
A9K01116 – 16A
A9K01120 – 20A
A9K01125 – 25A
A9K01132 – 32A
A9K01140 – 40A
A9K01150 – 50A
A9K01150 – 63A


Автоматски прекинувач, 1P-N, крива B, Acti9, K60N
A9K23606 – 6A
A9K23610 – 10A
A9K23616 – 16A
A9K23620 – 20A
A9K23625 – 25A
A9K23632 – 32A
A9K23640 – 40A
A9K23650 – 50A
A9K23663 – 63A


Автоматски прекинувач, 2P, крива B, Acti9, K60N
-A9K23206 – 6A
-A9K23210 – 10A
-A9K23216 – 16A
-A9K23220 – 20A
-A9K23225 – 25A
-A9K23232 – 32A
-A9K23240 – 40A
-A9K23250 – 50A
-A9K23663 – 63A


Автоматски прекинувач, 3P, крива B, Acti9 K60N
A9K01306 – 6A
A9K01310 – 10A
A9K01316 – 16A
A9K01320 – 20A
A9K01325 – 25A
A9K01332 – 32A
A9K01340 – 40A
A9K01350 – 50A
A9K01363 – 63A


Автоматски прекинувач, 4P, крива B, Acti9 K60N
-A9K23406 – 6A
-A9K23410 – 10A
-A9K23416 – 16A
-A9K23420 – 20A
-A9K23425 – 25A
-A9K23432 – 32A
-A9K23440 – 40A
-A9K23450 – 50A
-A9K23463 – 63A


Крива C – E60N+

Автоматски прекинувач, крива C 1P
20431 – 6А
20432– 10А
20433 – 16А
20434 – 20А
20435 – 25A
20436 – 32A
20437 – 40A
20438 – 50A
20439 – 63A


Автоматски прекинувач, крива C 3P
20456 – 6А
20457– 10А
20458 – 16А
20459 – 20А
20460 – 25A
20461 – 32A
20462 – 40A
20463 – 50A
20464 – 63AДистрибутивни собирници со должина 1м
-10388 – 1P
-10390 – 2P
-10392 – 3P
-10394 – 4P

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница