fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Asfora утичници

Се од електрика за вашиот дом

Asfora утичници

Утичници без заземјување

EPH3000121
Шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, бела боја
EPH3000123
Шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, крем боја
EPH9700121
Двојна шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, бела боја
EPH9700123
Двојна шуко утичница 2P (без заземјување), степен на заштита IP20, крем боја
EHP9700221
Двојна шуко утичница 2P (без заземјување), двоен PL стандард, степен на заштита IP20, бела боја
EPH9700223
Двојна шуко утичница 2P (без заземјување), двоен PL стандард, степен на заштита IP20, бела боја

Утичници со странично заземјување 2P + E

EPH2900121
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување), степен на заштита IP20, бела боја
EPH2900123
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување), степен на заштита IP20, крем боја
EPH2900221
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување)
со заштита за деца , степен на заштита IP20, бела боја
EPH2900223
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување) со заштита за деца, степен на заштита IP20, крем боја
EPH3100121
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување) со капак, степен на заштита IP20, бела боја
EPH3100123
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување) со капак, степен на заштита IP20, крем боја
EPH3100321
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување) со заштита за деца и капак, степен на заштита IP20, бела боја
EPH3100323
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување) со заштита за деца и капак, степен на заштита IP20, крем боја
EPH2900521
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување) со заштита за деца и црвена централна плочка, степен на заштита IP20, бела боја
EPH2900523
Шуко утичница 2P+E (странично заземјување) со заштита за деца и црвена централна плочка, степен на заштита IP20, крем боја
EPH9900121
Двоен штекер, 2P+E (странично заземјување), бела боја
EPH9900123
Двоен штекер, 2P+E (странично заземјување), крем боја

Телевизиски утичници

EPH3200121
TV конектор, тип-IEC машки (1db), бела боја
EPH3200123
TV конектор, тип-IEC машки (1db), крем боја
EPH3300121
TV-R конектори, тип-IEC машки + женски (1db), бела боја
EPH3300123
TV-R конектори, тип-IEC машки + женски (1db), крем боја
EPH3400121
TV-SAT конектори, тип-IEC машки + F (1db), бела боја
EPH3400123
TV-SAT конектори, тип-IEC машки + F (1db), крем боја
EPH3500121
TV-R-SAT конектори, тип-IEC машки + женски + F (1db), бела боја
EPH3500123
TV-R-SAT конектори, тип-IEC машки + женски + F (1db), крем боја
EPH3600121
TV-SAT-SAT конектори, тип-IEC машки + F + F (1db), бела боја
EPH3600123
TV-SAT-SAT конектори, тип-IEC машки + F + F (1db), крем боја
EPH3700121
SAT конектор, тип- F (1db), бела боја
EPH3700123
SAT конектор, тип- F (1db), бела боја

Податочни и телефонски утичници

EPH4300121
RJ45 Интернет утичница, тип-Cat5e U/UTP, бела боја
EPH4300123
RJ45 Интернет утичница, тип-Cat5e U/UTP, крем боја
EPH5000121
RJ45 Интернет утичница, тип-Cat5e STP, бела боја
EPH5000123
RJ45 Интернет утичница, тип-Cat5e STP, крем боја
EPH4700121
RJ45 Интернет утичница, тип-Cat6 U/UTP, бела боја
EPH4700123
RJ45 Интернет утичница, тип-Cat6 U/UTP, крем боја
EPH4400121
Двоен RJ45 Интернет утичница, тип-Cat5e U/UTP, бела боја
EPH440123
Двоен RJ45 Интернет утичница, тип-Cat5e U/UTP, крем боја
EPH4800121
Двоен RJ45 Интернет утичница, тип-Cat6 U/UTP, бела боја
EPH4800123
Двоен RJ45 Интернет утичница, тип-Cat6 U/UTP, крем боја
EPH4100121
RJ12 Телефонска утичница, тип-Cat5e U/UTP, бела боја
EPH4100123
RJ12
Телефонска утичница, тип-Cat5e U/UTP, крем боја
EPH4200121
Двојна RJ12 Телефонска утичница, тип-Cat5e U/UTP, бела боја
EPH4200123
Двојна RJ12 Телефонска утичница, тип-Cat5e U/UTP, крем боја
EPH4900121
RJ45 + RJ11 Телефонска + интернет утичница-Cat5e U/UTP, бела боја

Функционални производи

EPH1300121
Механизам за контрола на ролетни, номинален напон 25VAC, номинална струја бела боја
EPH1300123
Механизам за контрола на ролетни, крем боја
EPH5700121
Двојна утичница за звучници, бела боја
EPH5700123
Двојна утичница за звучници, крем боја
EPH6200121
Клуч карта, напон 250V, струја 10А, кабли – 2,5мм цврст/флексибилен, заштита IP20, бела боја
EPH6200123
Клуч карта, напон 250V, струја 10А, кабли – 2,5мм цврст/флексибилен, заштита IP20, крем боја
EPH6400121
Ротирачки димер, 600VA наизменичен прекинувач, напон – 230V AC 50Hz, кабли – 2,5мм цврст/флексибилен, електронска заштита од пренапон, степен на заштита IP20, бела боја
EPH6400123
Ротирачки димер, 600VA наизменичен прекинувач, напон – 230V AC 50Hz, кабли – 2,5мм цврст/флексибилен, електронска заштита од пренапон, степен на заштита IP20, крем боја
EPH6600121
Ротирачки димер, 315VA наизменичен прекинувач, напон – 230V AC 50Hz, кабли – 2,5мм цврст/флексибилен, електронска заштита од пренапон, степен на заштита IP20, бела боја
EPH6600123
Ротирачки димер, 315VA наизменичен прекинувач, напон – 230V AC 50Hz, кабли – 2,5мм цврст/флексибилен, електронска заштита од пренапон, степен на заштита IP20, крем боја
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница