fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Принтери и рибони

Се од електрика за вашиот дом

Принтери и рибони

Брошури: SMART Thermal Transfer Printer

SmartPrinter 258-5000


Принтер со термички трансфер. Паметен принтер за целосно обележување на контролниот кабинет; 300 dpi.

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница