fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Ѕвончиња

A9A15320 Ѕвонче, 1 модул, 230 V AC – 80 dB – 5 VA
A9A15321 Ѕвонче, 1 модул, 8…12 V AC – 80 dB – 3.6 VA

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница