fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Фотоелектрични релеи IC

IC 100

15482
Задоцнување: 20s (On), 80s (Off)
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

IC 2000

CCT15284
Задоцнување: >60s
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

CCT15368
Задоцнување: >60s
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

IC 2000P+

15483
Задоцнување: прилагодливо 20…140s
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

IC Astro

CCT15223
Задоцнување: Во зависност од изгрев / залез и/или дополнително подесување од +-120 min
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

CCT15243
Задоцнување: Во зависност од изгрев / залез и/или дополнително подесување од +-120 min
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

IC 100k

CCT15250
Задоцнување: прилагодливо 0…59.59min
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

CCT15252
Задоцнување: прилагодливо 0…59.59min
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

CCT15490
Задоцнување: прилагодливо 0…59.59min
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

CCT15492
Задоцнување: прилагодливо 0…59.59min
Број на канали: 1
Напон: 230 VAC
Фреквенција: 50/60 Hz
Номинална струја: 16A

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница