fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Редни клеми 285 (од 35-185мм2)

Брошури: WAGO Редни клеми 285

Високострујни клеми 6-35мм2

Wago Macedonia 285-135

285-135

Редна клема за проводник до 35мм2, 2 контакти, сива боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 125А

Wago Macedonia 285-134

285-134

Редна клема за проводник до 35мм2, 2 контакти, сина боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 125А

Wago Macedonia 285-137

285-137

Редна клема за проводник до 35мм2, 2 контакти, жолто-зелена боја (заземјување)
Номинален напон 1000V
Номинална струја 125А

Високострујни клеми 10-50мм2

Wago Macedonia 285-150

285-150

Редна клема за проводник до 50мм2, 2 контакти, сива боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 150А

Wago Macedonia 285-154

285-154

Редна клема за проводник до 50мм2, 2 контакти, сина боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 150А

Wago Macedonia 285-157

285-157

Редна клема за проводник до 50мм2, 2 контакти, жолто-зелена (заземјување) боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 150А

Високострујни клеми 25-95мм2

Wago Macedonia 285-195

285-195

Редна клема за проводник до 95мм2, 2 контакти, сива боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 232А

Wago Macedonia 285-194

285-194

Редна клема за проводник до 95мм2, 2 контакти, сина боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 232А

Wago Macedonia 285-197

285-197

Редна клема за проводник до 95мм2, 2 контакти, жолто-зелена (заземјување) боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 232А

Високострујни клеми 50-185мм2

Wago Macedonia 285-1185

285-1185

Редна клема за проводник до 185мм2, 2 контакти, сива боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 353А

Wago Macedonia 285-1184

285-1184

Редна клема за проводник до 185мм2, 2 контакти, сина боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 353А

Wago Macedonia 285-1187

285-1187

Редна клема за проводник до 185мм2, 2 контакти, жолто-зелена (заземјување) боја
Номинален напон 1000V
Номинална струја 353А

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница