fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Термо-магнетни прекинувачи

Се од електрика за вашиот дом

Термо-магнетни прекинувачи

Серија GZ1

GZ1E02
опсег на термичко исклучување 0.16-0.25А, за 3-фазен мотор

GZ1E03
опсег на термичко исклучување 0.25-0.40А, за 3-фазен мотор

GZ1E04
опсег на термичко исклучување 0.40-0.63А, за 3-фазен мотор

GZ1E05
опсег на термичко исклучување 0.63-1А, за 3-фазен мотор

GZ1E06
опсег на термичко исклучување 1-1.6А, за 3-фазен мотор

GZ1E07
опсег на термичко исклучување 1.6-2.5А, за 3-фазен мотор

GZ1E08
опсег на термичко исклучување 2.5-4А, за 3-фазен мотор

GZ1E10
опсег на термичко исклучување 4-6.3А, за 3-фазен мотор

GZ1E14
опсег на термичко исклучување 6-10А, за 3-фазен мотор

GZ1E16
опсег на термичко исклучување 9-14А, за 3-фазен мотор

GZ1E20
опсег на термичко исклучување 13-19А, за 3-фазен мотор 2

GZ1E21
опсег на термичко исклучување 17-23А, за 3-фазен мотор 2

GZ1E22
опсег на термичко исклучување 20-25А, за 3-фазен мотор 2

GZ1E32
опсег на термичко исклучување 24-32А, за 3-фазен мотор 2

Серија GV

GV2ME
Термо-магнетни пекинувачи со контрола на копче

GV2ME02 – опсег на термичко исклучување 0.16-0.25А, за 3-фазен мотор 0.06kW
GV2ME03 – опсег на термичко исклучување 0.25-0.40А, за 3-фазен мотор 0.09kW
GV2ME04 – опсег на термичко исклучување 0.40-0.63А, за 3-фазен мотор 0.12kW
GV2ME05 – опсег на термичко исклучување 0.63-1А, за 3-фазен мотор 0.25kW
GV2ME06 – опсег на термичко исклучување 1-1.6А, за 3-фазен мотор 0.37kW
GV2ME07 – опсег на термичко исклучување 1.6-2.5А, за 3-фазен мотор 0.75kW
GV2ME08 – опсег на термичко исклучување 2.5-4А, за 3-фазен мотор 1.1kW
GV2ME10 – опсег на термичко исклучување 4-6.3А, за 3-фазен мотор 2.2kW
GV2ME14 – опсег на термичко исклучување 6-10А, за 3-фазен мотор 3kW
GV2ME16 – опсег на термичко исклучување 9-14А, за 3-фазен мотор 5.5kW
GV2ME20 – опсег на термичко исклучување 13-19А, за 3-фазен мотор 7.5kW
GV2ME21 – опсег на термичко исклучување 17-23А, за 3-фазен мотор 9kW
GV2ME22 – опсег на термичко исклучување 20-25А, за 3-фазен мотор 11kW
GV2ME32 опсег на термичко исклучување 24-32А, за 3-фазен мотор 15kW

GV2P
Термо-магнетни прекинувачи со контрола со ротирачка рачка

GV2P02 – опсег на термичко исклучување 0.16-0.25А, за 3-фазен мотор 0.06kW
GV2P03 – опсег на термичко исклучување 0.25-0.40А, за 3-фазен мотор 0.09kW
GV2P04 – опсег на термичко исклучување 0.40-0.63А, за 3-фазен мотор 0.12kW
GV2P05 – опсег на термичко исклучување 0.63-1А, за 3-фазен мотор 0.25kW
GV2P06 – опсег на термичко исклучување 1-1.6А, за 3-фазен мотор 0.37kW
GV2P07 – опсег на термичко исклучување 1.6-2.5А, за 3-фазен мотор 0.75kW
GV2P08 – опсег на термичко исклучување 2.5-4А, за 3-фазен мотор 1.1kW
GV2P10 – опсег на термичко исклучување 4-6.3А, за 3-фазен мотор 2.2kW
GV2P14 – опсег на термичко исклучување 6-10А, за 3-фазен мотор 3kW
GV2P16 – опсег на термичко исклучување 9-14А, за 3-фазен мотор 5.5kW
GV2P20 – опсег на термичко исклучување 13-19А, за 3-фазен мотор 7.5kW
GV2P21 – опсег на термичко исклучување 17-23А, за 3-фазен мотор 9kW
GV2P22 – опсег на термичко исклучување 20-25А, за 3-фазен мотор 11kW
GV2P32 – опсег на термичко исклучување 24-32А, за 3-фазен мотор 15kW

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница