fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Гранични прекинувачи

Минијатурни XCKT со 2-полен NO+NC брз контакт во пластично куќиште и два одредени влеза за ISO M16 x 1.5 кабловски уводници

XCKT2110P16
Метална завршница
XCKT2102P16
Завршница со челично топче
XCKT2118P16
Термопластична рачка со тркалце
XCKT2145P16
Завршница со термопластична рачка со тркалце, хоризонтално
XCKT2121P16
Завршница со термопластична рачка со тркалце, хоризонтално во 1 насока
XCKT2106P16
Мачкина опашка

Минијатурни XCKT со 2-полен NO+NC брз контакт во метално куќиште

XCMD2110L1
Метална завршница, 1м кабел
XCMD2110C12
Метална завршница, М12 5-пински конектор
XCMD2102L1
завршница со челично топче, 1м кабел
XCMD2102C12
Завршница со челично топче, М12 5-пински конектор
XCMD2115L1
Термопластична рачка со тркалце, 1м кабел
XCMD2115C12
Термопластична рачка со ркалце, М12 5-понски конектор
XCMD2116L1
Челична рачка со тркалце, 1м кабел
XCMD2116C12
Челична рачка со тркалце, М12 5-пински конектор
XCMD2145L1
Термопластична рачка со тркалце со променлива должина, 1м кабел
XCMD2145C12
Термопластична рачка со тркалце со променлива должина, М12 5-пински конектор
XCMD21F0L1
М12 глава метална завршница, 1м кабел
XCMD21F2L1
М12 метална завршница со челично топче, 1м кабел
XCMD2124L1
Зглобна рачка со челично тркалце, 1м кабел
XCMD2124C12
Зглобна рачка со челично тркалце, М12 5-пински конектор
XCMD2106L1
Мачкина опашка, 1м кабел
XCMD2106C12
Мачкина опашка, М12 5-пински конектор

Минијатурни XCKT со 2-полен NO+NC брз контакт во метално куќиште и еде одреден влез са ISO M20x1.5 кабловски уводник

XCKJ161H29
Метална завршница
XCKJ167H29
Завршница со челично топче
XCKJ10511H29
Термопластична рачка со тркалце
XCKJ10513H29
Челична рачка со тркалце
XCKJ10541H29
Термопластична рачка со тркалце со променлива должина
XCKJ10559H29
Полиамид ф6мм, железна рачка L=200мм

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница