fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Тенки релеи 857

Брошури: WAGO Релеи и оптокаплери

857-303

Wago Macedonia 857-303
Тенко 6мм реле, 12DC комплет со подножје, 1 излезен контакт 6А

857-304

Wago Macedonia 857-304
Тенко 6мм реле, 24DC комплет со подножје, 1 излезен контакт 6А

857-358

Wago Macedonia 857-358
Тенко 6мм реле, 230VAC/DC комплет со подножје, 1 излезен контакт 6А

857-359

Wago Macedonia 857-359
Тенко 6мм реле, 24-230VAC/DC комплет со подножје, 1 излезен контакт 6А

857-151

Wago Macedonia 857-151
Тенко 6мм реле 12VDC, 1 излезен контакт 6А

857-152

Wago Macedonia 857-152
Тенко 6мм реле 24VDC, 1 излезен контакт 6А
0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница