fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Категорија: Конектори за проводници WAGO

WAGO 769

769 СеријаWago X-Com®-System Male Connectors Машки конектори од серијата 769 со Pin растојание од 5 mm Номинален напон 500 [ V ] Номинална стуја 32 [ A ] Пречници од 0.08mm2 до 4mm2  2-полни, 3-полни, 4-полни…..15-полни конектори  DIN 35 монтажна шина 769 СеријаWago X-Com®-System Female Connectors Женски конектори од серијата 769 со Pin растојание од…
Read more

Wago konektori 773

WAGO 773

Брошури:  WAGO Конектори за проводници Wago 773-602PUSH WIRE® конектори за спојување на два тврди проводници од 1.5 до 4 [mm2]. Номинален напон  400 [ V ]. Димензии [mm]: 9.2 x 13.1 x 19.5 Тежина :1.48 [ g ] Произвoдител :Wago (Ваго) Wago 773-604 PUSH WIRE® конектори за спојување на четири тврди проводници од 1.5 до 4 [mm2].…
Read more

WAGO 221

Брошури:  WAGO Конектори за проводници ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ : 221-412 • 0.14…4 mm2 лиснаст проводник• 0.2…4 mm2 тврд проводник• Номинален напон 600V • Номинална струја 20А 221-413 221-415 Начин на употреба: 1. Се отстранува изолацијата 2.Се подига портокаловиот палец 3. Се затвора портокаловиот палец и се вметнува проводникот Примена: Во разводни кутии Со специјален адаптер на дин шина При монтажа…
Read more

WAGO 2273

Брошури:  WAGO Конектори за проводници ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ: 2273-202 2273-203 2273-204 2273-205 2273-208 0,5 – 2,5 mm2 – тврд проводникноминален напон 450Vноминална струја 24A НАЧИН НА МОНТАЖА: Се остранува изолацијата Вметнете го проводникот до крајот на конекторот За демонтажа задржете го проводникот со една рака а со другата повлечете го конекторот со наизменично ротирање (лево-десно) За…
Read more

WAGO 224

Брошури:  WAGO Конектори за проводници Конекторите од серија  wago 224 служат за брзо и безбедно поврзување на тела за осветлување во електричната инсталација. Конекторот wago 224-101 има еден отвор , а wago 224-112 два отвора, конекторите овозможуваат на едната страна да се поврзете тврд проводник од електричната инсталација со лиснат или тврд проводник кон телото за осветлување.Кога во…
Read more

WAGO 222

Брошури:  WAGO Конектори за проводници ТЕХНИЧКИ ИНФОРМАЦИИ: Wago  222-412 Wago 222-413 Wago 222-415 0,08 mm2 – 4 mm2 лиснат проводник 0,08 mm2 – 2,5 mm2 тврд проводник Номиналн напон 400 V НАЧИН НА МОНТАЖА: Се отстранува изолација Се крева портокаловиот палец и се вметнува проводникот Се затвора портокаловиот палец Примена: Во разводни кутии Со специјален…
Read more

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница