fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

SOFT стартери

ATS01N106FT – софт стартер – единица за меко пуштање за мотор 230V, моќност 0.75kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-5сек на почеток, freewheel стопирање

ATS01N106FТ– софт стартер – единица за меко пуштање за мотор 230V, моќност 1.1kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-5сек на почеток, freewheel стопирање

ATS01N106FT – софт стартер – единица за меко пуштање за мотор 230V, моќност 1.5kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-5сек на почеток, freewheel стопирање

ATS01N106FT – софт стартер – единица за меко пуштање за мотор 230V, моќност 2.2kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-5сек на почеток, freewheel стопирање

ATS01N206QN – софт стартер – единица за меко пуштање / стопирање за мотор 380-415V моќност 2.2-3kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-10сек на почеток и крај, 3 логички влеза, 1 логички излез, 1 релеен излез

ATS01N209QN – софт стартер – единица за меко пуштање / стопирање за мотор 380-415V моќност 4kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-10сек на почеток и крај, 3 логички влеза, 1 логички излез, 1 релеен излез

ATS01N212QN– софт стартер – единица за меко пуштање / стопирање за мотор 380-415V моќност 5.5kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-10сек на почеток и крај, 3 логички влеза, 1 логички излез, 1 релеен излез

ATS01N222QN – софт стартер – единица за меко пуштање / стопирање за мотор 380-415V моќност 7.5-11kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-10сек на почеток и крај, 3 логички влеза, 1 логички излез, 1 релеен излез

ATS01N232QN – софт стартер – единица за меко пуштање / стопирање за мотор 380-415V моќност 15kW, 2 контролирани фази, прилагодливо време 1-10сек на почеток и крај, 3 логички влеза, 1 логички излез, 1 релеен излез

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница