fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

Мерни инструменти

Се од електрика за вашиот дом

Мерни инструменти

Мултиметри и струјни клешти


ETK30

EX613

EX623

MA640

EX830


EX310

EX330

EX360

EX410A

EX505

LCR200


Инфрацрвени термометри


42510A

42512

IR200

IR400


Мерачи на оддалеченост


DT200

DT300

DT500


Мерачи на влага


401014

445702

445815

MO25

MO750


Тестери и детектори на напон


DV25

VT30

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница