fbpx
ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

EXTECH

Од 1971 година, Extech Instruments се фокусира на алатки за тестирање и мерење изградени за професионалци, занаетчии и DIY’ers. Нашата единствена изворна стратегија ни го направи брендот да се сврти кога станува збор за алатки кои помагаат во спречувањето, идентификувањето и решавањето на проблемите во голем број апликации; без разлика дали станува збор за електрични, механички, одржување, безбедносни или еколошки апликации, нашите производи се доверени од професионалци и се ставаат на тест секој ден.
Со над 45 години, Extech е познат како еден од најголемите производители и добавувачи на иновативни, квалитетни рачни алатки за тестирање, мерење и инспекција во светот. Продаден во над 100 земји низ целиот свет, успехот на Extech е поддржан од далекусежна мрежа на посветени и познавања на дистрибутери кои секојдневно ги воведуваат новите корисници на Extech.

Долги години, Extech-овиот каталог на рачна опрема за тестирање понуди ненадминат избор на тест опрема (и додатоци) за секоја апликација и буџет. Не е задоволен со тоа, Extech продолжува да развива и да лансира иновативни нови метри што се познати по поволни, мултифункционални способности – поставување на неколку метри со еден и метри со напредни функции кои не се најдени на повеќето метри. Додека повеќе корисници бараат интеграција со мобилни уреди, Extech води T & M компаниите со Bluetooth конекција и иновативни iOS и Android апликации за употреба со голем број метри.

КАТАЛОГ

Заложбата на Extech за висока функција и висока вредност резултираше со рачни алатки за тестирање и мерење во следните основни категории: метри, тестери, dataloggers, детектори, borescopes и калибратори. Бројните категории на производи Extech вклучуваат:

Визуелна инспекција:
-Borescopes, Видеокопи и инспекциски камери
-Електрични и електроника:
-Мултиметри
-Мерни клешти
-Тестери и калибратори
-Осцилоскопи
-Анализатори на моќност
-Напојувања
Животна средина, лабораторија и научен:
-Мерачи на проток на воздух
-Гасни анализатори / тестери
-Мерачи на влага
-Лабораториски инструменти
-Мерачи на осветленост
-Мерачи на притисок
-Рефрактометри
-Звучни мерачи
-Термометри
-Мерачи за квалитет на вода
Индустриска автоматизација
-Стоп-станици / тајмери ​​/ часовници
-Тахометри / струброскопи

Издржливите рачни метри и тестери Extech се ставаат на тест, на работа секој ден, од професионалци во:
-Електричен договор
-HVAC / R и механички договори
-Производство и постројки MRO (одржување, поправка и операции)
-Ремедијација и реставрација на катастрофа и вода
-Индустриски процес и автоматизација
-Животна средина (на пример, квалитет на затворен воздух, квалитет на вода)
-Електроника дизајн, тестирање и поправка
-Сервирање на терен и одржување
-Безбедност, здравје и хигиена на работното место
-Услуги за енергетска ефикасност
-Производство и преработка на храна
-Лабораториски испитувања
-Одржување на објекти
-Одржување во воздухопловството
-Одржување на автомобилската флота
-Морско одржување и многу други индустрии
-Дополнително, Extech е марка за многу професионалци кои користат Extech за проекти за подобрување на домот; електроника творец / хакерски хобисти; градинарство; кулинарски и повеќе.

0
    0
    Твојата кошничка
    Испразни кошничкаПродавница