ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU9.864.18/12/15 Капак за празен модул 1/2 модул

66 ден206 ден

Капак за празен модул 1/2 модул

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0