ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk

MGU5.513.18/12/25 Универзален ротирачки димер за LED светилки 400W – 2 модули

Димер 4 – 400W/VA еднополен, двонасочен – 2 модули
Едно притискање за вклучување (или исклучување) и ротација за регулирање на светлината

This product is currently out of stock and unavailable.

Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0