ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.540.18/12/25 Клуч карта со задоцнување 8А со светилка за лоцирање, 230 VAC – 2 модули

6,765 ден7,426 ден

Клуч карта 8А со светилка за лоцирање со задоцнување (10с – 3м), 230 VAC – 2 модули

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0