ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.535.18/12/25 8A прекинувач кој се активира со притискање со сина светилка за лоцирање – 2 модули

3,338 ден3,829 ден

8A прекинувач кој се активира со притискање
За сите видови на товари, приспособување на времето на исклучување (2с – 12м), можно вклучување со уптреба на конвенционален тастер, сина светилка за лоцирање

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0