ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.515.18/12/25 Димер со тастер прекинувач, импулсна контрола 20 – 350 W/VA – 2 модули

4,571 ден5,443 ден

Димер со тастер прекинувач, импулсна контрола (повеќечекорен) 20 – 350 W/VA – 2 модули
Стандард EN 60669-2-1

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0