ул. 23ти Октомври 1а-3/9 Скопје Р. Македонија
+38925211200
info@compunet.com.mk
Продажба!

MGU3.510.18/12/25 Димер 400W/VA 1 – 10V за флуоресцентни цевки- 2 модули

2,338 ден2,731 ден

Димер 400W/VA 1 – 10V за флуоресцентни цевки- 2 модули
Максимална струја 200mA, 4 жилна конекција, стандард EN-60669-2-1

Исчисти
Се од електрика за Вашиот дом
SKU: Недостапно Категорија: ,

Дополнителни информации

Боја

Бела, Графитна, Слонова коска

0